Kvällens vill ha...





Grovstickad tröja med inslag av glittertrådar - H&M 249 kr



Promenad





I lördags gick jag, M och lillen på en promenad ute hos mina föräldrar. Jag ser ut som en "tomte" på fotot så därför har jag kladdat över ansiktet. Jag frös så mycket så jag lånade mammas CG jacka. Jag har glömt bort hur varma och sköna de jackorna är och jag ångrar lite att jag sålde min CG jacka för några år sedan. I vinter kommer jag använda min gröna Boomerang i modellen Alexandra samt min fina blårävspäls.


Fredags Sushi








Soap & Glory





Världens bästa skönhetsprodukter. Clean on me är en duschkräm som doftar underbart gott och Flake away är en bodyscrub som gör en len som en babyrumpa! Jag köper mina produkter på Ebay.uk eftersom jag inte har hittat Soap & Glory i Sverige.



Kvällens vill ha...


Svarta Pumps - H&M






Mys!





Här är vår fina kandilaber och "tantskålen" som jag har fyllt med Werther's Original...
Det är väl inte så tantigt? Hahaha!



111026







Igår var vi en sväng på stan och kollade inredning, drack smothies och köpte "fjäskchoklad" åt pappa som en liten rolig grej. Förutom fjäskchoklad hittade jag kandilabern och en godisskål i glas med lock som M är lagom förtjust i MEN han godkände den efter flera månaders tjat. M tycker det är en tantskål och undrade om jag skulle lägga hårda karameller i den också? Pyttsan!




Lillen




 

♥ Kärlek ♥



Mina favoriter från Versace for H&M

















Höstmys!






Idag köpte jag pumpor när jag var och handlade för det tycker jag tillhör Oktober. Jag hittade även jättefina värmeljus som glittrar i silver som du kan se på bilden ovan. Fatet är fån Mateus och färgen heter plommon!



Dagens vill ha...




Jag har hittat en jättefin kandelaber från Lagerhaus för ENDAST 249 kr! Jag ska spana in den imorgon eller på onsdag. Hoppas den är lika fin i verkligheten för den skulle passa perfekt hemma hos oss!



Booooo Booooo Boooo






Den 5 November är vi bjudna till J&D på Halloweenmiddag. Temat är svart & orange! Det ska bli så himla kul!!!!! Det är min kära vän J i ett nötskal att ha ett tema. När jag berättade för M skrattade han och sa "typiskt J att ha tema". M ska ha sina orangea Morris byxor för det har han minsann redan bestämt!


Till J - När ska du komma in till stan och partaja med mig? :) Puss! ♥ 



En liten ostbricka..







I lördags åt vi lite getostar, marmelad och kex.
 M älskar getost och vad gör man inte för sitt hjärta när han är sjuk och behöver kääärleeek!


:)




Jaha ja.. Jag är verkligen riktigt dålig på att blogga men tro det eller ej - jag har faktist inte haft tid! I Fredags var min systerdotter G här och sov över. I lördags var vi och fikade hos Tomas och resten av lördagen och söndagen tog jag hand om M eftersom han var sjuk.

Den här veckan MÅSTE jag komma på ett projekt att projektleda + att jag måste plugga marknadsföring.
 
I helgen ska Jag och M hem till mina föräldrar och JULBAKA I OKTOBER!!!!!..... Det är för att min mamma och min syster arbetar vissa helger och det här var den enda helgen som de kunde julbaka tillsammans innan jul. Vi kommer även äta familjemiddag med mina föräldrar, min syster och hennes familj, min bror & hans fru samt vännen Tomas.





Make Up Store Läppstift Bare





Läppstift - MUS i färgen Bare står högt på min lista just NU!



Dagens vill ha...





Shorts - Nelly Trend



Slappdag!






Sitter i soffan med en pläd och dricker Cheesecakethé i min fina Starbucks mugg som jag har fått av C medans jag går igenom mina uppgifter från skolan. Just nu läser jag projektledning samt marknadsföring och det är väldigt givande och intressant. Jag har bestämt mig för att plugga upp mina ämnen och därefter söka in till högskola.



Väntan är oliiidlig!














Det här är mina favoriter ur Versace for H&M kollektionen. 
Nu väntar jag med spänning på fler bilder med alla accessoarer och skor.


Jag säger bara.....





Så sjukt, Hahaha!!!



Hahahahahaha!!!!!!!!!!!









Jag pratade med min kära vän Tomas på FB där han frågade om jag hade köpt min Peggy Bundy päls.

Nathalie + Rävpäls = Peggy Bundy



Rävpälsen är min!!!!!!!!!!







Här är min fina vintage päls i äkta blåräv från 70-80 talet. Jag har sett att de säljer exakt likadana blårävspälsar på tradera och blocket för ca 3500 kr - 4000 kr. Jag köpte min på Ebay för knappt 350 kr + frakt! Vilket kap!!!!! Pälsen kommer passa perfekt med Acne pistols short, stuprörsbyxor, snygg halsduk, Carrera solglasögon och en Louis Vuitton väska Tex Speedy 35 alt Marc Jacobs little Ukita!


Triwa Klockor!






Triwa Rose Gold Chrono




Triwa Naked Brasco Beige


Mina favoritklockor är dessa två klockor som jag använder nästan varje dag. Naked brasco använder jag under hösten och vintern och Rose gold chrono använder jag under våren och sommaren.


Triwa Ivory Rose Brasco Chrono!



Nyhet från Triwa!!!! 



Tandblekning!





Jag gjorde en tandblekning med skenor som är gjutna för just mina tänder från tandläkaren med Opalescence. Jag sov med mina skenor i 4 nätter och nu är mina tänder lagom vita och fräscha. Resultatet håller i ca 2-5 år och när jag behöver göra en ny tandblekning behöver jag endast köpa sprutorna som kostar ca 100 kr eftersom jag redan har mina skenor.




Regn och rusk!!!!




Idag är det regn och rusk i Stockholm!

* Quiltad jacka - H&M

* Rugby tröja - Ralph Lauren

* Halsduk - Burberry

* Byxor - H&M

* Gummistövlar - Burberry





Range Rover Evoque











I lördags var vi och provkörde Range Rover Evoque. M körde eftersom jag inte har något körkort, Jag satt brevid och fotade som en galning (typiskt mig). Vi båda är helt sålda och det här kommer helt klart bli nästa bil! Jag sa till M att den kommer bli PERFEKT att övningsköra i och då hörde jag bara mummel och mutter.



Vintage Rävpäls





Bild : Blondinbella.se


Jag vill först börja med att skriva att jag ALDRIG skulle gå och köpa en äkta päls i butik som är ny! Jag tycker vintage päls är ett bra val, då dödas inte ett nytt djur för din päls och det är även mer skonsamt mot miljön än att framställa nya fuskpälsar, dessutom håller äkta päls värmen.

Jag har hittat en jättefin rävpäls (även kallad blåräv samt silverräv) till ett mycket bra pris. Den ser precis ut som den på bilden som Blondinbella har på sig.




Dålig Update...





Nu har jag inte skrivit på ett tag eftersom jag har pluggat en hel del och inte haft lust att blogga. Men nu är jag tillbaka och kommer blogga som vanligt igen!




RSS 2.0