Dreams....



Christian Louboutin pumps


Chanel Jumbo


Louis Vuitton keepall 55



Cartier love bracelet


Jeansshortsen är sluuuut....


Jag vill ha dessa jeansshorts från H&M som kostar 149 kr. De är slut online så imorgon ska jag ut och leta på stan!


dagens vill ha...


Ring från H&M 49.50


Triwa!

Jag älskar triwas klockor för de finns i så mycket snygga färger! Jag har en Rosegold chrono och den använder jag nästan varje dag! passar verkligen till ALLT!  En Naked Brasco vore inte helt fel!


Rosegold Chrono



Naked Brasco


Swedish hasbeens peep toe super high

Sommarens måste! Så snygga och fruktansvärt sköna och det bästa av allt de är mina! Jag tog naturfärgade för att jag tycker de i natur blir så sjukt fina när man oljar in dom eftersom de får den perfekta färgen + att de passar perfekt till mina LV-väskor. Hahaha jag är bara för mycket!






SJP från Sex and the city i sina Swedish hasbeens peep toe super high!


När jag fyller år vill jag ha en sån här tårta....


Min lilla bäbis!



Lillen sover i min Louis Vuitton Neverfull MM ♥


Min nya kärlek!

Alla som känner mig vet att min största passion är väskor som kommer från märket Louis Vuitton. Jag har haft några väskor därifrån som jag senare har sålt vidare som tex modellerna Noé och Alma. De modellerna tröttnade jag tyvärr ganska fort på och det kändes inte som "JAG". De modeller som jag har kvar är Speedy 35, Pochette accessoires med förlängning för axelbandet i guld , Neverfull MM  med name tag där det står N.A i guld och min nya KÄRLEK Delightful PM. Jag köpte även ett väsksmycke till min Delightful från Louis Vuitton i form av en discokula i guld som bara finns i 100 ex i hela världen. Jag kommer lägga in bilder på mina väskor och min "lilla" Louis Vuitton samling i veckan för den som är nyfiken.



Speedy 35




Pochette accessoires


Neverfull MM


Delightful PM



Väsksmycket till Delightful PM


RSS 2.0