Essie crystal file...



Måste bara tipsa om en jätte bra nagelfil crystal file från Essie som förebygger att dina naglar skivar sig. Den går utmärkt att rengöra vilket gör att du kan behålla den länge då den enkelt hålls fräsch!


Jag längtar till sommaren då blir det Skåne,Danmark & Gotland..


Clean shower fresh...


Jag älskar Clean´s dofter och har haft clean orginal, clean summer, clean baby girl, clean Provence, clean Fresh Laundry och clean warm cotton. Mina favoriter av alla är clean summer på sommaren (som jag bytte med min vän J, hon fick clean warm cotton och jag clean summer)  och clean Fresh Laundry som jag har köpt flera gånger men nu bestämde jag mig för att testa clean shower fresh istället eftersom att jag alltid doftar på den varje gång jag besöker ett parfymeri, Jag blir helt såld varje gång. Jag köper mina clean dofter på Ebay för att det är sjukt mycket billigare än i sverige. En clean parfym 60 ml kostar med frakt under 300 kr istället för 695 kr.


Nails...


Jag har äntligen lyckats spara mina egna naturliga naglar så igår kväll gjorde jag fransk manikyr med mina favoritlack från Essie, topcoat från INM och tog sedan världens bästa nagelolja som heter solaroil från CND (fd creative)




I'm in love


Triwa Rose Gold Chrono



Våren är snart här....






Flats Marc Jacobs, Väska Louis Vuitton Neverfull MM,
Klocka Marc Jacobs Daisy & Solglasögon Ray-Ban



RSS 2.0