7 år!!!






I söndags firade jag och M 7 år tillsammans!!!

Förrrätt - Toast toppad m hummerskagen

Varmrätt - Oxfilé m potatisbakelse samt vitlökssmör

Efterrätt - Kladdkaka m grädde samt chokladglaze


Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag!





Idag vaknade jag av att min kära vän J ringde och sa att jag skulle komma ner på gatan för att hon var här (hon hade åkt ca 6 mil). När jag kommer ut står hon där med världens finaste bukett med rosa rosor!! Jag blev och är så otroligt glad över det och att jag har så fina vänner! ♥

Jag och M har firat med 3 rätters middag och nu ska vi fortsätta fira med sista rätten som blir cheesecake!



Våren har anlänt..



Jag älskar blommor & nu har äntligen påskblommorna anlänt!


DKNY Be Delicious Fresh Blossom


Imorgon fyller jag år men jag fick världens godaste parfym av M i helgen nämligen DKNY be delicious fresh blossom! Tack min finaste älskling!!! ♥


Present...

Båtmässan var jätte trevlig och intressant men efter 2,5 timme tyckte jag att det räckte. M var nöjd så vi åkte hem och lagade tacos till middag. Senare på kvällen kom vår vän C över som precis har varit i New York. C hade med världens finaste present från Juicy Couture. Tack C om du läser det här! Jag hade dukat fram lite olika frukter som ananas, sharon, physalis samt passionfrukt och till det drack vi nya Loka krusbär/päron! MUMS!!!



Min present som jag fick av fina C! Nyckelringen har jag satt på min Louis vuitton Speedy 35 som ett hängsmycke på ena handtaget! Sååå fint!


Tröttt...

Idag har jag och M gått i inredningsbutiker runt Östermalm + att vi handlade Lexington sopptallrikarna. Jag är så nöjd! Vi stog och tittade på kopparna inne på Lexington men vi väntar ett tag till.. vi tycker dom ser rätt billiga och "tråkiga" ut.. kanske dyker upp nått bättre!

Vi hann också med att fira mina kusiner som fyllde år! Vi var hemma hos dom och deras föräldrar + min mamma & pappa, farmor och deras mormor & morfar samt morbror! Vi åt en jätte god middag och skrattade mycket! Bra för själen!

Imorgon ska jag och M gå på båtmässan.. M kommer bli helt till sig och vilja åka båt med en gång efter ha sett alla fina båtar.. men det får vi vänta med tills det är lite varmare och båten är i vattnet!


Gerbera keramik






Gerbera keramik! Vilka underbara färger. Jag vill ha gratängformarna, gärna i färgen sky!


I love....



Doftljus från Yankee candle, Durance, Clean, Voluspa & Greengate


Vispskålar

Jag har hjärtformade bakskålar från Lisbeth Dahl som jag använder dagligen och nu är jag lite sugen på en vispskål/bakskål från Ib Laursen. Mina redskap  i silikon som jag använder när jag bakar osv är  ljusblå, ljusrosa och ljuslila. Jag funderar antingen på en vispskål/bakskål i samma färg som mina hjärtformade bakskålar eller så blir det en rosa eller turkos/blå..


Bakskålar från Lisbeth Dahl



Bakskålar/vispskålar från Ib Laursen


Ljus i vårt hus...


Titta så fint mitt nya vita ljushus från Rusta lyser!! Så underbart.


Mysigt..

Idag har jag träffat min vän J och hennes små tvillingar! Vi gick runt i butiker samt åt lunch. Jag shoppade ingenting och jag är väldigt stolt över det! Jag brukar alltid komma hem med någonting men jag hittade faktist inte något. Nu ska jag fortsätta se på sveriges värsta bilförare..haha helt sjukt!


Vilka fynd...

Jag är väldigt nöjd över mina fynd jag har handlat idag. Jag har länge letat efter ett ljushus/zinkhus i vitt men det har varit slut överallt. Jag har letat som en tok på nätet (jag kallas Google av min sambo M) och såg i flera bloggar att de hade köpt sitt ljushus på Rusta av alla ställen (det går att fynda där med). Jag mailade Rusta och frågade ifall de hade kvar ljushusen och i vilken av deras butiker man kan få tag i ljushusen. Jag fick till svar att det är slut och att de ej vet om ljushusen kommer komma in i lager igen. Attans tänkte jag.. men jag åkte ialf till rusta idag för att kolla och då stog det 3 ljushus kvar... alla var det småfel på förståss.. 2 av ljushusen hade fula streck på taken och det 3e var jätte fint utanpå och innuti hade en glasplatta lossnat men jag såg att man kunde fixa det lätt som en plätt. Jag gick till kassan och sa att ljushuset var sönder och då sa hon i kassan att hon kan ge mig 10% rabatt. Istället för 129kr fick jag ljushuset för 116 kr! Hihihi vilket fynd!! Jag har satt i några ljus och det lyser så fint!!!!  Jag var även på Jysk och hittade en Tidningshållare/Tidningskorg för endast 100 kr!!!!  Jag har lagt i min sambos tidningar "livets goda" plus lite vintidningar i tidningskorgen!



RSS 2.0